Διαδρομή

Το 1ο κατάστημα ARCO-BALENO, ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 1989, στις Σέρρες από την Ντίνα Τούμπαλη- Καλαθά. Μία γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, η οποία είχε όραμα να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της Σερραϊκής μόδας.

Έπειτα από 20 χρόνια ανοδικής πορείας και σταθερής παρουσίας, με ποιοτικά και φινετσάτα ρούχα, αναλαμβάνει εξολοκλήρου το “τιμόνι” της επιχείρησης ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Καλαθά, ο Γιώργος Καλαθάς, το 2009.

Ο γυναικείος πληθυσμός αγκαλιάζει με αγάπη και εμπιστοσύνη τον νέο επιχειρηματία, κατατάσσοντάς τον σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Σερραϊκού εμπορίου.

Έπειτα από 4 χρόνια, το 2013, πραγματοποιείται το άνοιγμα του 2ου καταστήματος, στην Εμμανουήλ Ανδρόνικου, με καθαρά νεανικό και ποιοτικό είδος.

Σήμερα το ARCO-BALENO είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα στη Σερραϊκή αγορά και όχι μόνο. Συνεργάζεται με δεκάδες γνωστά brands ελληνικών οίκων, σε αποκλειστική διάθεση για τον Νομό Σερρών. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων, για όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους.

Οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων στην ελληνική επικράτεια, διατηρούν άψογες σχέσεις συνεργασίας με τα καταστήματα ARCO-BALENO και με τον Γιώργο Καλαθά, τον οποίο και αντιλαμβάνονται ως τον πλέον έγκυρο και αξιόπιστο συνεργάτη τους.

Προσέγγιση

Στο ARCO-BALENO βρισκόμαστε σε διαρκή εξέλιξη και ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Δημιουργούμε total looks για κάθε περίσταση και με κύριο γνώμονά μας την ποιότητα και τη μοναδικότητα στην ένδυση των γυναικών.

Βελτιωνόμαστε καθημερινά και έτσι εξασφαλίζουμε την αποκλειστικότητα στις ενδυματολογικές εμφανίσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε να μεγιστοποιούμε το όφελος για τον καταναλωτή, προσφέροντας την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, ενώ παράλληλα παρέχουμε άψογη και ευγενή εξυπηρέτηση.

Ο Γιώργος Καλαθάς, καθώς και το προσωπικό των καταστημάτων ARCO-BALENO προνοούν, κατανοούν και εν τέλει καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο, φρέσκο και ποιοτικό.

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία μας στα καταστήματα ARCO- BALENO είναι η παρουσίαση και η πώληση ρούχων σε γυναίκες σύγχρονες, οι οποίες αποζητούν την άνεση, την ποιότητα και την ανάδειξη της θηλυκής τους πλευράς, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε ποικίλες περιστάσεις.

Η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας, συνυπολογίζεται από εμάς και πάντα οι προτάσεις μας αποσκοπούν στην ανάδειξη της προσωπικότητας και της κομψότητας της καθεμίας ξεχωριστά.

Τα καταστήματα μας, ανέκαθεν μάχονταν ενάντια στη στείρα τυποποίηση και αναπαραγωγή πανομοιότυπων στυλ εμφάνισης. Για εμάς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και ο κάθε σωματότυπος είναι μοναδικός. ‘Eτσι φροντίζουμε, επί 31 χρόνια, οι πελάτισσές μας να αξιοποιούν τις στιλιστικές μας προτάσεις, ως μέσο μοναδικών, αποκλειστικών και ξεχωριστών εμφανίσεων.

Πλέον, το ARCO-BALENO ανοίγει τα σύνορά του και επεκτείνεται μέσω του e-shop του, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Είμαστε σίγουροι πως οι προτάσεις μας, η ποιότητα των ρούχων μας και η εξυπηρέτησή μας θα κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Με εκτίμηση, σε όλες εσάς που μας γεμίζετε με αγάπη και εμπιστοσύνη,

Γιώργος Καλαθάς